Πλησίασε τους -2 βαθμούς η ελάχιστη θερμοκρασία σήμερα το πρωί
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σταδιακή άνοδο εμφάνισαν οι ελάχιστες θερμοκρασίες σήμερα το πρωί, αν και πάλι τοπικά σημειώθηκαν συνθήκες παγετού τις πρώτες πρωινές ώρες, κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της χώρας.
Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που κατέγραψαν οι αυτόματοι μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr ήταν στο Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας (-1,7 βαθμοί Κελσίου), στο Τζερμιάδο Λασιθίου (-0,6), στο Παρανέστι Δράμας (-0,2), στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-0,2) και στο Λιβάδι Παρνασσού (-0,1 βαθμοί).
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ευλογιά προβάτων: Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας
- Χαλκιδική: Νεκρός ανασύρθηκε 56χρονος από τη θάλασσα στα Νέα Πλάγια
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Σταθερός Υποστηρικτής της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση άγριων ζώων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές