"Μέρα Μαγιού" μια μοναδική γιορτή της Άνοιξης στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή διοργανώνει και φέτος τη "Μέρα Μαγιού", μια μοναδική γιορτή της Άνοιξης την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, από τις 11:00 έως τις 16:00, στις καταπράσινες εγκαταστάσεις της.
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής και του Perrotis College και να παρακολουθήσουν δεκάδες ψυχαγωγικά και πολιτιστικά δρώμενα.
Δείτε παρακάτω μερικές από τις δράσεις:
Ζωγραφική σε κορμούς δέντρων
Mουσικό εργαστήρι
Φτιάχνω το δικό μου κήπο
Μπαλόνι από σόδα και ξύδι
Χαμένος θησαυρός
Bowling
Golf
Website hackathon
Σεισμογράφος & μελέτη σεισμών
Δραστηριότητες ομάδας εκτροφής σαλιγκαριών
Πειράματα φυσικών επιστημών
Trivial
Πλανητάριο
Καραγκιόζης
Εξομοιωτής πτήσης
Αλεξίπτωτο πλαγιάς
Εργαστήρι κεραμικής
Λαϊκή αγορά
Έκθεση γεωργικών ελκυστήρων & μηχανημάτων
Τη διασκέδαση των επισκεπτών έχουν αναλάβει τα γνωστά συγκροτήματα Velvet και Au Revoir καθώς και τα χορευτικά συγκροτήματα μαθητών της Σχολής.
Γενική Είσοδος €3
Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών.
Πληροφορίες 2310 492 700, events@afs.edu.gr .
Για κάθε εισιτήριο της εκδήλωσης «Μέρα Μαγιού – Farm Fest», η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ My market θα προσφέρει ένα πακέτο τρόφιμα ή είδη προσωπικής φροντίδας για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Τα είδη θα υποστηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δες τα “κόκκινα θηρία” που λύνουν τα χέρια του αγρότη! (Βιντεο)
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 21 έως 25 Ιουλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Με επιτυχία στέφτηκε το webinar της Επιχειρησιακής Ομάδας E.O.ΟΙΝΟΣ, με τίτλο: «Μέθοδος Παραγωγής Μη Οινοπνευματικής Οινοποίησης»
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Δαμασκηνιά
- Κινητοποίηση των αγροτών στον κόμβο Ε65 για ΟΠΕΚΕΠΕ, άρδευση και ευλογιά των αιγοπροβάτων