Τι θερμοκρασίες θα έχουμε μέχρι και την Παρασκευή 5 Αυγούστου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Hμέρα καύσωνα και η Δευτέρα (25/7) για σχεδόν όλη την Ελλάδα, ωστόσο ο υδράργυρος φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες θα υποχωρήσει. Το μετεώγραμμα του Σάκη Αρναούτογλου αναλύει τις θερμοκρασίες μέχρι και την Παρασκευή 5 Αυγούστου.
Αντίθετα, στις ακτές, στα ορεινά και στα νησιά η θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Όσο για το Σαββατοκύριακο (30-31/7) η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 35 έως 37 βαθμούς αντίστοιχα τις δύο ημέρες.
Παράλληλα, όπως δείχνει η πρόγνωση της θερμοκρασίας από τον παρουσιαστή του καιρού της ΕΡΤ ο Αύγουστος θα μπει με… δροσιά, καθώς το θερμόμετρο θα υποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα και στους 33 βαθμούς και αναμένεται άνοδος από την Παρασκευή 5 Αυγούστου.
https://www.aftodioikisi.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποδόσφαιρο: Βελτιωμένη και πειστική η ΑΕΚ, 4-1 την Μπέρσχοτ
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη φιστικιά | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- ΑΑΔΕ - Πεντάμηνο: Πρόστιμα για 8,3 χιλιάδες εικονικά τιμολόγια, αξίας 138 εκατ. ευρώ
- Νέα ΚΑΠ – Προκλήσεις και προοπτικές
- Παράνομες επιδοτήσεις ακόμη και στην ακριτική Φλώρινα; 9.500 στρέμματα αγριελιών είχαν δηλώσει ότι καλλιεργούσαν επιτήδειοι