Βροχές και ισχυρές καταιγίδες - Δείτε τις περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαιρία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Πρόγνωση αστάθειας τους θερινούς μήνες με την μέθοδο MOS
Η προσέγγιση αυτή αναλύει και παράλληλα περιλαμβάνει σαν τελικό της αποτέλεσμα τον μέσο όρο πολλαπλών προβλέψεων περιοχικών μοντέλων πρόγνωσης καιρού για την Ελλάδα σε έναν χάρτη!
Είναι πειραματική και τα σχόλια σας κάτι παραπάνω απο καλοδεχούμενα
Για την Κυριακή λοιπόν κάντε απλά κλικ στους χάρτες για μεγέθυνση και δείτε πως απο νότια τα φαινόμενα θα κινηθούν προς τα βόρεια κατά τη διάρκεια της ημέρας!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η ποικιλία νεκταρινιάς που έχει κατακτήσει την ελληνική αγορά με τα χαρακτηριστικά της - Διάθεση δενδρυλλίων από τα Φυτώρια Μίλης
- Νέα αξιολογημένα προγράμματα κατάρτισης στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για άνεργους σε κλάδους αιχμής
- Τσιάρας από τη ΔΕΘ: Δεδομένη η πολιτική βούληση της κυβέρνησης όσοι πήραν παράνομα χρήματα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ να τα επιστρέψουν
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο: Η Ομάδα Μεγαλώνει – Καλωσορίζουμε νέους Καθηγητές στο Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο!
- Ανδριανός στην παρουσίαση των δράσεων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στη Θέρμη: «Η έρευνα και η καινοτομία είναι κλειδί για τον πρωτογενή τομέα»