Γ.Σ.Ε.Ε. : Δυναμικό και αγωνιστικό παρών των συνδικάτων στη Θεσσαλονίκη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Από το γραφείο τυπού και δημοσίων σχέσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας ανακοινώνονται τα εξής:
Χιλιάδες εργαζόμενοι έδωσαν δυναμικό και αγωνιστικό παρών στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Με βασικό σύνθημα "μηδενικές αντοχές και ανοχές", οι διαδηλωτές ζήτησαν μεταξύ άλλων τη λήψη άμεσων και ουσιαστικών μέτρων, ενίσχυσης του εισοδήματός τους, αναχαίτισης της αύξησης των τιμών της ενέργειας και όχι μόνον, μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας αλλά και της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας.
Τα συνδικάτα, έδωσαν σαφές μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να δεχθούν τη συνέχιση σκληρών και επώδυνων μέτρων. Αυτό τονίστηκε και στις ομιλίες των εκπροσώπων των εργαζομένων στο Συλλαλητήριο στο άγαλμα Βενιζέλου.
Μετά τη συγκέντρωση, ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας η οποία και κατέληξε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Η ΓΣΕΕ, θα συνεχίσει τον αγώνα και τις κινητοποιήσεις μέχρι να σταματήσουν οι πολιτικές που οδηγούν την κοινωνία στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Νέα απευθείας ανάθεση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο ΥΠΑΑΤ – Η «κατεπείγουσα ανάγκη» δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη διοικητική πρακτική
- Ολοκλήρωση πρώτου κύκλου έκδοσης εγγυητικών επιστολών για έργα αποθήκευσης ενέργειας πελατών της ΤΕΧΝΟΒΟΛΤ Α.Ε.
- Γιορτή ροδάκινου στο Διαβατό Ημαθίας - Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση και τον πρωτογενή τομέα
- Opta: Η ελληνική Super League 27o πιο ισχυρό πρωτάθλημα στον κόσμο
- Νέο ΟΠΣ e-ΕΦΚΑ: Σε παραγωγική λειτουργία το υποσύστημα ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κ.Ε.Α.Ο. από 10 Αυγούστου 2026










