Δύο συλλήψεις για την φονική έκρηξη σε δημοτικό σχολείο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Στη σύλληψη δύο ατόμων για την έκρηξη που σημειώθηκε σε λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου των Σερρών που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 11χρονος μαθητής και να τραυματιστούν άλλοι δύο (6 και 10 ετών), προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τους υπεύθυνους του έργου μετατροπής καυστήρα θέρμανσης σε αντλία θερμότητας γεωθερμίας, του 9ου δημοτικού σχολείου όπου συνέβη η φονική έκρηξη. Ο πρώτος, κατά πληροφορίες, είναι ο 52χρονος εργολάβος του έργου και ο δεύτερος ο 43χρονος ηλεκτρολόγος.
Η δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, που σχηματίστηκε εις βάρος τους αναφέρεται στα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, των σωματικών βλαβών, κατά συρροή, από αμέλεια, όπως επίσης της έκρηξης από αμέλεια.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»
- Συμφωνία ΕΕ–Mercosur: Η σιωπή των αμνών στο ΥπΑΑΤ και η υπονόμευση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής
- Μια ωραία πρόταση για τις ημέρες των Χριστουγέννων - Συνταγή του Παππού
- Πέρασε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ











