Φρόσω Καρασαρλίδου: Το σαρωτικό κύμα πλειστηριασμών α΄ κατοικίας θα σταματήσει με την ήττα της ΝΔ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Αυτή τη στιγμή τα funds ελέγχουν 700.000 ακίνητα στην Ελλάδα και εν πλήρη ασυδοσία κοινοποιούν πλειστηριασμούς στους πολίτες ακόμη και για ευτελή ποσά.
Τα funds αρνούνται την επικοινωνία με τους πολίτες, ή ζητούν αδιανόητα ποσά για διαπραγμάτευση, προχωρώντας παράλληλα τους πλειστηριασμούς.
Για να μην ξεχνιόμαστε. Επί διακυβέρνησης ΝΔ:
• Νομοθετήθηκε ένας πτωχευτικός ο οποίος έχει ως μόνη μέριμνα τη ρευστοποίηση της περιουσίας των πολιτών.
• Καταργήθηκε οριζόντια κάθε προστασία της πρώτης κατοικίας.
• Νομοθετήθηκε ένας εξωδικαστικός ο οποίος έχει αποτύχει παταγωδώς, διότι δίνει την ελευθερία σε τράπεζες και funds να αρνούνται κάθε ρύθμιση.
• Αυξήθηκε κατά 40 περίπου δισ. το χρέος προς ασφαλιστικά ταμεία, εφορία και τράπεζες.
• Οι δόσεις των δανείων αυξάνονται εκρηκτικά. Μια νέα γενιά κόκκινων δανείων δημιουργείται.
• Επετράπη να γίνονται πλειστηριασμοί χωρίς να έχει γίνει καμία πρόταση ρύθμισης στον οφειλέτη. Και μάλιστα, να μη φορολογούνται τα κέρδη των funds από αυτές τις διαδικασίες.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει την πολιτική ανισοτήτων, αδικιών και φτωχοποίησης των πολλών. Η πολιτική αλλαγή είναι στο χέρι μας!
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών ύψους 7,81 εκατ. ευρώ σε 6.926 μη μισθωτούς
- Ημαθία: Ισχυρό μήνυμα πρόληψης μέσα από τις δράσεις των ΚΟΜΥ και το «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
- Νέα γραμμή μετάδοσης κίνησης Renault Trucks: έως και 4% υψηλότερη αποδοτικότητα καυσίμου
- Μαργαρίτης Σχοινάς από το Λουξεμβούργο: Ισχυρή ΚΑΠ, επαρκής χρηματοδότηση και περισσότερη ευελιξία, χωρίς λιγότερη Ευρώπη
- ΑΣ Βαμβακοπαραγωγών Ημαθίας: Νέα συστήματα άρδευσης με τον Μωχάμεντ Νταράουσε










