Πήγε στο κτήμα να κάψει κλαδιά και υπολείμματα καλλιεργειών και κάηκε ζωντανός
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ήταν στο κτήμα μου για να κάνει εργασίες καθαριότητας και να κάψει κλαδιά και υπολείμματα καλλιεργειών σε περιφραγμένο χώρο, στην περιοχή του Διμηνίου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 73χρονος ιδιοκτήτης του χωραφιού.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αδιαθεσία του 73χρονου, ο οποίος έπεσε στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και να καεί ζωντανός.

Όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία έφτασε στον τόπο του τραγικού συμβάντος καθώς και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ήταν πλέον πολύ αργά, αφού βρήκαν τον 73χρονος απανθρακωμένο. Τα αίτια του τραγικού θανάτου του 73χρονου διερευνά η αστυνομία.
Πηγή : ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Φυτοπροστασία Ελιάς: Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης με τα ερευνητικά ιδρύματα του νησιού για τη νέα εποχή
- ΟΣΔΕ 2026: Πρόταση της ΕΘΕΑΣ για 2+1 φάσεις για τη θετική ολοκλήρωση του έργου
- Σε λειτουργία το υποσύστημα μη μισθωτών του e-ΕΦΚΑ στο νέο Ο.Π.Σ. - Αναβαθμισμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους ασφαλισμένους
- Αλέξης Τσίπρας από τη Λέσβο: “Ήρθαμε να ακούσουμε τα προβλήματα και να διεκδικήσουμε λύσεις”
- Ανακοινώθηκε ο Κρίστιανσεν από τον Παναθηναϊκό










