Με τους τρεις Δημάρχους της Ημαθίας συναντήθηκε η Ολυμπία Αποστόλου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Τους τρεις Δημάρχους της Ημαθίας συνάντησε η Ολυμπία Αποστόλου, υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.
Στις συναντήσεις με τον κ. Κώστα Βοργιαζίδη Δήμαρχο Βέροιας, τον κ. Νικόλα Καρανικόλα Δήμαρχο Νάουσας και τον κ. Παναγιώτη Γκυρίνη Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, συζητήθηκαν τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τις δημοτικές αρχές του Νομού.
Η κ. Αποστόλου είχε την ευκαιρία να διαβεβαιώσει τους Δημάρχους ότι θα στηρίζει πάντα όλες τις προσπάθειες των δημοτικών αρχών να βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών και να συμβάλλουν στην ευημερία της Ημαθίας. Η συνεργασία μεταξύ των αιρετών σε εθνικό επίπεδο και επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης είναι απαραίτητη για να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα του τόπου και να προχωρήσει η Ημαθία σε τροχιά ανάπτυξης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δες το νέο Ηλεκτρικό Manitou MLT 625 e εν δράση! (VIDEO)
- Τιμές ακτινιδίων JINGOLD της παραγωγικής περιόδου 2024-25
- Πωλείται χωράφι 8,7 στρέμματα στο Διαβατό Ημαθίας
- Εθνικό σχέδιο για το νερό παρουσίασε ο Κώστας Τσιάρας στο Greek Water Summit 2025
- Ειδική Προσφορά Ιουνίου 2025: Άροτρα New Holland με Απόδοση, Αντοχή και Τεχνολογία