Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στη Βέροια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τοπικές οργανώσεις ΝΔ καταδικάζουν τις ζημιές που προκάλεσαν άγνωστοι στο προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην Βέροια.
Αναλυτικά αναφέρουν:
Καταδικάζουμε απερίφραστα τον βανδαλισμό του εκλογικού περίπτερου της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Εληάς στη Βέροια, από άγνωστους δράστες. Δυστυχώς οι πρακτικές αυτές, που απηχούν παλαιοκομματικές πρακτικές δεν έχουν εκλείψει και αποτελούν ντροπή για τη Δημοκρατία μας.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι οι άνθρωποι που στηρίζουν και υποκινούν τέτοιες δράσεις δεν ανήκουν στον Δημοκρατικό χώρο και μόνος τους στόχος ήταν η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων και η διατάραξη του εκλογικού κλίματος. Απάντησή τους είναι η αποστομωτική και σαφής λαϊκή εντολή προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας
ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέροιας
ΟΝΝΕΔ Ημαθίας
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΑΑΤ : Κανένας εφησυχασμός το καλοκαίρι για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Δέκα μήνες λειτουργίας για το Παρατηρητήριο Κλιματικής Αλλαγής Κρήτης
- ΥΠΑΑΤ: Περισσότεροι από 149 τόνοι ώριμων τυριών διακινήθηκαν από τη Λέσβο την τρίτη εβδομάδα της μερικής άρσης των περιορισμών
- Ανακοίνωση Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Πέλλας «ΕΝΟΤΗΤΑ»
- Εν αναμονή επιδοτήσεων - Επιστολή Κοβέσι στην Κομισιόν, εκφράζει ανησυχίες για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα











