Αύριο Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 19:30 το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Βεργίνα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Αύριο Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 19:30 στη Βεργίνα θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
«Ο αρχαιολογικός χώρος της Βεργίνας επιλέχθηκε για να σταλεί το μήνυμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες θα διαδηλώσουν εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, τονίζοντας πως η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα playoffs
- Κατσαφάδος: Άμεσες αποζημιώσεις σε πληγέντες από τις πυρκαγιές – Στο 100% η κρατική στήριξη για κατοικίες
- Μαργαρίτης Σχοινάς στην Άνδρο για τον Ι. Παλαιοκρασσά: «Τον θυμόμαστε ως παράδειγμα δημόσιου άνδρα που υπηρέτησε με ήθος και ευθύνη»
- Τσαβδαρίδης για τις καταστροφικές πυρκαγιές: Είμαστε και θα παραμείνουμε σταθερά δίπλα στους πληγέντες και στις οικογένειες των θυμάτων
- ΥΠΕΘΟ – ΥΠΑΑΤ – ΑΑΔΕ: H Ευρωπαϊκή Επιτροπή επαναφέρει τη διαπίστευση του Οργανισμού Πληρωμών της ΑΑΔΕ










