Πειραιά: 64 κιλά κοκαΐνης εντοπίστηκε σε κοντέινερ στο λιμάνι
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Κοκαΐνη συνολικού βάρους 64 κιλών εντοπίστηκε τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023, σε εμπορευματοκιβώτιο στο Λιμάνι του Πειραιά.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε εκ μέρους των Αρχών, στο πλαίσιο ερευνών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που περιήλθαν από την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών των Η.Π.Α. (D.E.A.), εντοπίστηκε εμπορευματοκιβώτιο, προερχόμενο από το Εκουαδόρ, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 58 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 64 κιλά κοκαΐνης.
Το προσδοκώμενο όφελος από την εισαγωγή και πώληση της κατασχεθείσας ποσότητας κοκαΐνης σύμφωνα με τις Αρχές ξεπερνάει το ποσό των 2.000.000 ευρώ, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Σταθερός Υποστηρικτής της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση άγριων ζώων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- ΑΑΔΕ: Ενοποιούνται από 8/9/2025 τα τρία Τελωνεία Πειραιά
- Φωτιά : Καμιά ζωή δεν περισσεύει – Στιγμιότυπα από διασώσεις ζώων
- Γιατί η τσουκνίδα είναι ωφέλιμο φυτό;