Φορτηγό εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε προστατευτικές μπάρες στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Φορτηγό εξετράπη της πορείας του στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου, στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Αλεξάνδρειας.
Το φορτηγό, το οποίο κινείτο στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέφυγε από την πορεία του στο ύψος της Αλεξάνδρειας και έπεσε σε προστατευτικές μπάρες. Εξαιτίας του συμβάντος, προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία, από τον κόμβο Νησελίου έως τον κόμβο Κλειδίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται μέσω του κόμβου Νησελίου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τριπλή Παράδοση Massey Ferguson στην Καρδίτσα - Δες τα χαρακτηριστικά τους! (2026)
- Το θεμέλιο μιας διεπαγγελματικής είναι η παραγωγή
- Europa League: Η κλήρωση του Α΄ προκριματικού γύρου
- ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Μαθήματα Πληροφορικής από την Easy Education!
- Δύο κρίσιμα ζητήματα του κλάδου της επιτραπέζιας ελιάς απαιτούν άμεσες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις από το αρμόδιο ΥΠΑΑΤ και την Πολιτεία










