Βρήκαν τον καλλιεργητή φυτείας 330 δενδρυλλίων στα Σφακιά μετά από τρία χρόνια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Εξιχνιάστηκε υπόθεση εντοπισμού φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Σφακίων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.
Πρόκειται για υπόθεση καλλιέργειας φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης η οποία εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Σφακίων την 1η/9/2020. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού.
Ειδικότερα από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πρόκυψε ότι ο αλλοδαπός είναι ο δράστης στην καλλιέργεια φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του εν λόγω Δήμου, στην οποία εντοπίστηκαν να καλλιεργούνται επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικά τριακόσια (300) δενδρύλλια κάνναβης.
Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νέα επίθεση αρκούδας σε κυψέλες και μελίσσια στην Κοζάνη
- Ανδρουλάκης: «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη - Απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
- Σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις Νεκταρίνια? Δες αυτές τις δύο νέες ποικιλίες!
- Συνάντηση Βασιλειάδη με ΥπAAT: «Παγετός 2025 για Προκαταβολές, δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις σε όλα τα προϊόντα, για παραμορφωμένα και βροχοπτώσεις 2024»
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη | Παγκόσμια Πρωτιά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών με τη Volvo Trucks