Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος: Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Από σήμερα είναι φτωχότερος ο καλλιτεχνικός κόσμος. Έφυγε από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας καλλιτέχνης και άνθρωπος ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ.

Την Δευτέρα 25/12/2023 μετά τις 11:00 το πρωί η σορός του θα βρίσκεται στον οίκο τελετών ''ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ'' απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Την Τρίτη 26/12/2023 και ώρα 10:00 στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, θα τεθεί η σορός του καλλιτέχνη σε λαϊκό προσκύνημα.
Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας με Μαέστρο τον κ. Γεώργιο Σαμαρά και ''ΑΠΟΛΛΩΝ'' Ροδολίβους με μαέστρο τον κ. Ευάγγελο Ανδρίκο.
Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής.
Η ταφή και η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27/12/2023 στις 12:00 στην γενέτειρά του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος "ΦΛΟΓΑ", Σύλλογος γονιών παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΑΑΔΕ: Σύλληψη 2 Ολλανδών για κλοπή απολιθωμάτων από το δάσος της Λέσβου
- Αποκλεισμός των γεωτεχνικών των Περιφερειών από τις αποζημιώσεις ελεγκτικών κλιμακίων – Ζήτημα θεσμικής ισονομίας και υπηρεσιακής αξιοπρέπειας
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Καστανιά | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Κρήτη Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026 «Κρητικές Γεύσεις με Ταυτότητα: ΠΟΠ, Παράδοση & Βιωσιμότητα»
- Ιωάννινα: Σύσκεψη Αγροτών για ΟΠΕΚΕΠΕ και απώλειες στην παραγωγή











