Ηγουμενίτσα: Πορεία αγροτών και συνδικάτων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Με επικεφαλής τους αγρότες της Θεσπρωτίας που αποχώρησαν από το μπλόκο της Εγνατίας Οδού, πραγματοποιήθηκε η πορεία που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας, στην Ηγουμενίτσα, στα πλαίσια της πανελλαδικής απεργίας.
hΣτην πορεία συμμετείχαν δεκάδες μαθητές των σχολείων της β’/βάθμιας εκπαίδευσης της πόλης, με τα συνθήματα για τους 57 νεκρούς των Τεμπών να συγκλονίζουν.

Αγρότες, εργάτες, μαθητές και συλλογικότητες απαίτησαν δικαιοσύνη για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας. Νωρίτερα, οι αγρότες, αποχωρώντας από το μπλόκο, έκαναν στάση στο γραφείο του κυβερνητικού βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα, όπου απέκλεισαν συμβολικά την είσοδο με μπάλες τριφύλλι, σημειώνοντας πως η αποχώρηση από το μπλόκο δε σημαίνει και σταμάτημα του αγώνα, ο οποίος θα συνεχιστεί στα πλαίσια των πανελλαδικών αποφάσεων, αφού τα αιτήματά τους – θεωρούν πως – δεν έχουν ικανοποιηθεί.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Ελιά - Αγροτικά νέα IMATHIOTIKGI.GR
- Η Κονσερβοποιία P.MOSCHA Α.Ε. ζητά εποχικό προσωπικό
- Στρατηγική συνεργασία VolvoCE και HitachiEnergy για την ανάπτυξηεργοταξίων μηδενικών εκπομπών
- Υποχρεωτικό για Κάθε Επιχείρηση: Απόκτησε Τώρα τη Βεβαίωση Τεχνικού Ασφαλείας!
- Ψυχανθή, σπόρος και οικολογική αντιμετώπιση ζιζανίων - Τα αποτελέσματα της νέας έρευνας











