Ζημιές προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι στην Ημαθία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Πτώσεις δέντρων και διάφορων αντικειμένων προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν χθες το βράδυ στην Ημαθία, όπου η Πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 70 κλήσεις.
Στη Βέροια έπεσαν κολόνες φωτισμού, βυθίζοντας περιοχές στο σκοτάδι, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα, χωρίς όμως να αναφερθεί τραυματισμός.

Στην ευρύτερη περιοχή της Βέροιας και της Νάουσας οι πυροσβέστες κλήθηκαν σε 41 περιπτώσεις για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων.
Ζημιές προκλήθηκαν και στις καλλιέργειες κυρίως σε ποικιλίες ροδάκινων, νεκταρινιών, βερίκοκων και δαμάσκηνων που βρίσκονται στο στάδιο της συγκομιδής.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αθωώθηκε κτηνοτρόφος από τα Ζωνιανά για παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας και τον νέο Τομέα ΕΚΑΒ Αλεξάνδρειας – Μία ακόμη διεκδίκηση που έγινε πράξη
- Μ. Σχοινάς: «Σημαντική συμφωνία για τη νέα ΚΑΠ 2028–2034 – Διατηρούνται τα βασικά εργαλεία εισοδηματικής στήριξης των αγροτών»
- Νίκος Κουτσογιάννης στην TV100: Ευρήματα διεθνούς ενδιαφέροντος στo Αρχαίο Γυμνάσιο της Μίεζας
- 109 εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ τον Νοέμβριο για αναζήτηση εργασίας και επιχειρηματικότητα










