Προβλήματα από την κακοκαιρία ΑΤΕΝΑ στην Καβάλα - Αντλήσεις υδάτων από υπόγεια στην Χρυσούπολη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την απάντληση νερών από υπόγεια είχε ως αποτέλεσμα η παρατεταμένη βροχόπτωση, το απόγευμα της Τρίτης, στην Χρυσούπολη Νέστου. Δρόμοι και αυλές πλημμύρισαν σε περιοχές της Χρυσούπολης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 12 κλήσεις, προχώρησε σε άντληση νερών σε 6 περιπτώσεις.
Ενισχύθηκε με κλιμάκιο της ΕΜΑΚ προληπτικά για τις νυχτερινές ώρες. Δεν υπήρξαν περαιτέρω προβλήματα. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης, ήχησε το 112, για επικίνδυνα φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Το βράδυ της Τρίτης δεν πραγματοποιήθηκε η πτήση από Αθήνα για το αεροδρόμιο της Καβάλας, λόγω κακοκαιρίας που συνάντηση πάνω από την Σκόπελο.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η ΕΕ ενέκρινε ελληνικό καθεστώς κρατικών ενισχύσεων ύψους 400 εκατ. ευρώ για στρατηγικές επενδύσεις σε καθαρές τεχνολογίες
- Κάλεσμα Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας για μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Φλεβάρη
- ΚΕΟΣΟΕ: Η διαφοροποίηση των αγορών κρασιού λόγω έλλειψης σταθερότητας στις ΗΠΑ: μύθος ή στέρεη εναλλακτική;
- Ανακοίνωση πορισμάτων εκτίμησης ζημιών για παγετό στη ΔΤΚ Κουλούρας και για πλημμύρα στη ΔΤΚ Λυκογιάννης
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση ISM στην Κολωνία











