Συνεχόμενες στάσεις εργασίας από το σωματείο εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Το Σωματείο Εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε:
Συνεχόμενες στάσεις εργασίας:
Α) Δευτέρα 24-02-2025 έως και την Πέμπτη 27-02-2025 από ώρες 13:00 έως 14:30. Για διαμαρτυρία στην απόφαση της κυβέρνησης να προβεί στην ηλεκτρονική διαβούλευση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο: «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ»
Β) Παρασκευή 28-02-2025 ημέρα της Πανελλαδικής Απεργίας για το Δυστύχημα των Τεμπών, από ώρες 10:30 έως 14:30.
Το Δ.Σ του Σωματείου
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τραγωδία: Νεκρός 71χρονος στην περιοχή της Σπάρτης ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- Λάκης Βασιλειάδης για καλλιέργεια σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»
- Στη Γενική Συνέλευση της Διεπαγγελματικής Οίνου και Αμπέλου ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης
- Θεσσαλονίκη: Σε γήπεδο τένις θα μετατραπεί το Σάββατο η πλατεία Αριστοτέλους
- ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Άμεση και επιτακτική ανάγκη η ενεργοποίηση του συστήματος αντιχαλαζικής προστασίας του ΕΛΓΑ"