Μεγαλειώδης η συγκέντρωση για τα Τέμπη στη Βέροια!
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Δίχως προηγούμενο η συγκέντρωση για τα Τέμπη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και 11 π.μ. στη Βέροια.

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Βοργιάδης
Χιλιάδες πολίτες βροντοφώναξαν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τις 57 ζωές που χάθηκαν άδικα στα Τέμπη.
Μαθητές, φοιτητές, φορείς και εκπρόσωποι συλλόγων ένωσαν τις φωνές τους, ζητώντας την ανάληψη ευθυνών από τους υπεύθυνους και απαιτώντας να αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη που συγκλόνισε τη χώρα.

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης της Βέροιας, στην πλατεία Δημαρχείου, είχε παλμό αλλά και έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα.
Μετά το τέλος των ομιλιών, ακολούθησε πορεία μέσα στην πόλη με συνθήματα, όπου οι πολίτες εξέφραζαν την οργή τους για τις πολιτικές και διαχειριστικές ευθύνες που οδήγησαν στην τραγωδία.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό

























Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τσιάρας: Μέχρι τέλος Μαΐου η οριστική πρόσκληση για τα σχέδια βελτίωσης
- Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: Ανεπαρκή τα μέτρα της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας
- Τσιάρας: Εκπαίδευση, καινοτομία και νέοι αγρότες στο επίκεντρο του μέλλοντος της ελληνικής γεωργίας
- ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη δολοφονία στην Καλαμαριά: «Να μη μείνει ούτε ένα ερωτηματικό αναπάντητο»
- Ταχύρρυθμα μαθήματα Αγγλικών στην Easy Education –Πιστοποιητικό σε 2 μήνες











