Καταπλακώθηκε από τρακτέρ στην Κάτω Σπαρτιά Φθιώτιδας - Επιχείρηση απεγκλωβισμού (ΦΩΤΟ)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ακόμη ένα δυσάρεστο συμβάν συνέβει αυτή τη φορά στη Φθιώτιδα με ανατροπή τρακτέρ.
Επιτυχημένη ήταν η επιχείρηση των Πυροσβεστών της Στυλίδας και της 7ης ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό 82χρονου που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του στην Κάτω Σπαρτιά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας τραυματισμένος σοβαρά στο κεφάλι και τα πόδια, ύστερα από την ανατροπή του γεωργικού του ελκυστήρα.

Πηγή φοτωγραφιών : lamiareport.gr
«Είναι ευτύχημα που το τρακτέρ είχε κουβούκλιο…», είχε πει στο LamiaReport κάτοικος της περιοχής που με αγωνία περίμενε κι εκείνος να απεγκλωβιστεί ο 82χρονος από τους πυροσβέστες.
Ο συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη 1:00' το μεσημέρι της Παρασκευής (21/9) και στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για τη συνδρομή βοήθειας. Λόγω της ιδιομορφίας του εδάφους και για την ασφάλεια του τραυματία, η επιχείρηση απεγκλωβισμού κράτησε αρκετή ώρα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τα Πυρηνόκαρπα | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Η New Holland κερδίζει το βραβείο «Καλύτερο Ειδικό Τρακτέρ» στα Βραβεία «Τρακτέρ της Χρονιάς 2026»
- ΑΑΔΕ: Πλήρης ψηφιοποίηση της έγκρισης του δικαιώματος δασμοφορολογικής ατέλειας για 12.000 επαγγελματίες αλιείς
- ΥπΑΑΤ, Μ. Σχοινάς από τη Λευκωσία: «Οι αγρότες και οι ψαράδες μας δεν θα μείνουν απροστάτευτοι»
- Ο παγετός του Μαΐου “χτύπησε” την ανθοφορία των δέντρων και τις καλλιέργειες στην Τρίπολη











