Καταβολή Αδειοδωροσήμου Πάσχα 2025 σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2025 θα καταβληθεί σε 84.534 εργατοτεχνίτες οικοδόμους ποσό ύψους 45.061.085,92 ευρώ, που αφορά το Αδειοδωρόσημο Πάσχα 2025. Η καταβολή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω τραπεζών, με πίστωση των τραπεζικών λογαριασμών των ασφαλισμένων.
Οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι, οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού μπορούν να τα δηλώσουν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, είτε στον ιστότοπο του e-ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr (επιλογή-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες->Μισθωτοί ->Ατομικά Στοιχεία), είτε και μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ενιαία ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης (www.gov.gr).
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά (21 – 27 Νοεμβρίου 2025)
- Προσωρινή Μη διαθεσιμότητα Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας e-ΕΦΚΑ «Χορήγηση Ασφαλιστικής Ικανότητας σε Έμμεσα Μέλη»
- Τσιάρας: Η έγκριση του Αction Plan 2 για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανοίγει τον δρόμο για πληρωμές με βάση τον σχεδιασμό του Οργανισμού
- Ο Λεβαντόφσκι δέχεται πρόταση για διετές συμβόλαιο
- Καστοριά: Πλημμύρισαν γεωργικές εκτάσεις - Πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία στο Νεστόριο, Πτελέα και Κρανοχώρι











