Την κήρυξη του συνόλου της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ζητήσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Την κήρυξη του συνόλου της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ζητήσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από το Άργος, μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν πολλές περιοχές προκαλώντας σημαντικά προβλήματα σε υποδομές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν των υποδομών πολύ σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε καλλιέργειες που έχουν καταστραφεί. Για τις καταστροφές αυτές υπάρχει επικοινωνία με το αρμόδιο Υπουργείο και τον ΕΛΓΑ προκειμένου άμεσα να γίνει η καταγραφή των ζημιών και να αποζημιωθούν οι παραγωγοί.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μαζί με το σύνολο των Αντιπεριφερειαρχών, Περιφερειακών Συμβούλων και υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρίσκονται σε όλα τα σημεία που έχουν παρουσιαστεί προβλήματα, ώστε άμεσα αυτά να αντιμετωπίζονται.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πευκοχώρι Χαλκιδικής: Κατέληξε ο 17χρονος μαθητής που υπέστη ανακοπή
- ΥΠΑΑΤ: Για το ελληνικό ρύζι η κατεύθυνση είναι σαφής: ισχυρή και βιώσιμη παραγωγή, ποιότητα και ταυτότητα, πρόσβαση στη χρηματοδότηση, σύγχρονη μεταποίηση και μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία
- Θανάσης Καββαδάς στη Βουλή: «Γυρίζουμε σελίδα» στην αλιεία
- Αγγλικά και Ρομποτική με -25% στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια–Κέντρο
- Αναμένονται νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης










