Δήλωση Φρόσως Καρασαρλίδου για την Απελευθέρωση Βέροιας, Νάουσας, Αλεξάνδρειας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, οι τρεις πόλεις του νομού μας, γιορτάζουν την επέτειο της Απελευθέρωσης από τον τουρκικό ζυγό. 16 Οκτωβρίου ηΒέροια, 17 Οκτωβρίου η Νάουσα και 18 Οκτωβρίου η Αλεξάνδρεια.
Οι πρόγονοί μας έπραξαν το καθήκον τους, αγωνίστηκαν και μας παρέδωσαν τον τόπο ελεύθερο μέσα από θυσίες και σκληρούς αγώνες. Αυτούς τιμούμεσήμερα με απέραντο σεβασμό.
Οι σημερινές δύσκολες συνθήκες για όλους, επιβάλλουν την ομοψυχία και τηθέληση για μία συνέχεια ανάλογη των προσδοκιών μας. Είναι η δική μας ανταπόδοση απέναντι σ’ αυτές τις θυσίες, αλλά και το χρέος τιμής πουοφείλουμε στις νεότερες γενιές.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο: Από την Α΄ Λυκείου μέχρι τις Πανελλήνιες, η σωστή προετοιμασία χτίζεται βήμα βήμα, με σωστή καθοδήγηση
- Μήνυμα Πρόεδρου Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για τις εκλογές της 24 ης Σεπτεμβρίου
- ΠΚΜ : Παράταση εφαρμογής της υποχρεωτικής δήλωσης συγκομιδής ελαιοκάρπου έως την 1η Οκτωβρίου 2027
- Στο 17,2% η βιολογική γεωργία στην Ελλάδα - Μόλις στο 11% στην ΕΕ
- 1.700 αθλητές από 82 χώρες στο IRONMAN® 70.3® Greece στις 25 Οκτωβρίου στην Costa Navarino










