Δήλωση Τάσου Μπαρτζώκα για επιθέσεις σε Αστυνομικά Τμήματα και την γενικότερη έλλειψη του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η ασφάλεια του πολίτη έχει καταντήσει ένα κακόγουστο αστείο.
Είναι πρόσφατη η δολοφονική επίθεση σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας, το οποίο βρέθηκε στο στόχαστρο εγκληματικών συμμοριών, που προφανώς δε θέλει να αγγίξει η πολιτική ηγεσία, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εργαζόμενων αστυνομικών. Αναρχικές ομάδες έχουν μετατρέψει σε άβατο συνοικίες και πανεπιστήμια, τρομοκρατώντας τους πολίτες.
Παράλληλα, με τον ανεκδιήγητο νόμο Παρασκευόπουλου, που η κυβέρνηση αποφάσισε να παρατείνει, έχουν αποφυλακιστεί κάθε είδους εγκληματίες, με τις τραγικές συνέπειες που όλοι γνωρίζουμε. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο!
Είναι χρέος μας να επαναφέρουμε το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για μια ευνομούμενη, δημοκρατική Πολιτεία.
Τάσος Μπαρτζώκας
Πολιτευτής ΝΔ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 18.3 εκ. ευρώ σε 8.480 δικαιούχους
- Απόλλων ΑΕ, του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και DIN AGENTS: Η Συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στην Ασφαλιστική Αγορά
- Χάνει το ματς με τη Μπενφίκα ο Μπαπέ
- Βοργιάδης στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας: Όταν ο αγρότης στενάζει, η αγορά αδειάζει και οι δρόμοι της πόλης ερημώνουν
- Η νέα ποικιλία νεκταρινιάς FEBE απαντά στις προκλήσεις του παγετού και του PPV











