Εκπνέει στις 31 Μαΐου η προπώληση εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή
Για κάθε οικογένεια, η επίσκεψη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι μια παράδοση που περνάει από γενιά σε γενιά, μια εμπειρία γεμάτη χρώματα, φωνές, γεύσεις και πλατιά παιδικά χαμόγελα. Φέτος, η ιστορική 90η ΔΕΘ ετοιμάζεται να αγκαλιάσει τους επισκέπτες της πιο φιλόξενα από ποτέ.
Με στόχο να κάνει τη ΔΕΘ ακόμη πιο προσβάσιμη σε όλους, η ΔΕΘ-HELEXPO προσφέρει τη δυνατότητα εξασφάλισης εισιτηρίου εισόδου με το ιδιαίτερα προσιτό κόστος των 5 ευρώ. Η διάθεση αυτών των «early bird» εισιτηρίων ολοκληρώνεται την Κυριακή, 31 Μαΐου.
Για να αποφευχθεί η αναμονή στα ταμεία και να οργανωθεί η βόλτα των επισκεπτών της ΔΕΘ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η φετινή πολιτική εισιτηρίων διαμορφώνεται κλιμακωτά ως εξής:
· Έως τις 31 Μαΐου: 5€ (Ειδική τιμή προπώλησης)
· Από 1η Ιουνίου έως 31 Αυγούστου: 7€
· Από 1η Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ: 9€
Η χαμηλή τιμή του εισιτηρίου είναι μόνο η αφορμή, καθώς η πραγματική μαγεία κρύβεται στις εμπειρίες που περιμένουν τους μικρούς μας φίλους στην 90η ΔΕΘ. Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι των σχολείων, η Juniorland επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στους υπαίθριους χώρους του εκθεσιακού κέντρου.
|