ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α’, Β’ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α’, Β’ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Θερινά Μαθήματα για τους μαθητές του Γυμνασίου διάρκειας 4 εβδομάδων
Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές που θα φοιτήσουν την επόμενη σχολική χρονιά στις τρεις τάξεις του Γυμνασίου να παρακολουθήσουν ειδικά θερινά προγράμματα διάρκειας 4 εβδομάδων, για να καλύψουν τα κενά τους και να εμπεδώσουν την ύλη της προηγούμενης τάξης.
Οι μαθητές του Γυμνασίου, με τους εξειδικευμένους καθηγητές μας ανά μάθημα, παρακολουθούν ένα ολοκληρωμένο διδακτικό πρόγραμμα και αποκτούν στέρεες βάσεις στα σημαντικότερα μαθήματα της τάξης τους. Το θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 4 εβδομάδες.
Επιπλέον, για τους μαθητές που μεταβαίνουν στην Α΄ Γυμνασίου, προσφέρουμε δωρεάν πρόγραμμα εισαγωγής στα Αρχαία, διευκολύνοντας ουσιαστικά τη μετάβαση σε ένα νέο και απαιτητικό μάθημα.
Ειδικά για τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α΄ Γυμνασίου η παρακολούθηση θερινών μαθημάτων είναι απαραίτητη, για να γίνει ομαλά η ούτως ή άλλως δύσκολη μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο και να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο από την καλύτερη αφετηρία.
Οι μαθητές κοντά μας:
✓Μαθαίνουν να… μαθαίνουν
✓Οργανώνουν το διάβασμα τους με το ημερολόγιο σχολικών εργασιών και μελέτης
✓Μαθαίνουν να συγκεντρώνονται
✓Λύνουν τις απορίες και καλύπτουν τα κενά τους
✓Βελτιώνουν άμεσα τις σχολικές τους επιδόσεις
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Πάω Γυμνάσιο!
Κάνω Θερινά στον Πουκαμισά και καλύπτω όλα τα κενά!
2331020013, Ελ. Βενιζέλου 23, Βέροια
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στο επίκεντρο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής η στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας»
- Γιάννης Ανδριανός: Η Μεσογειακή Διατροφή, ζωντανή πολιτιστική κληρονομιά και σημαντική αναπτυξιακή δυνατότητα για την ελληνική περιφέρεια
- Ενωτική Ομοσπονδία Ημαθίας: 120 εκατ. ευρώ η ζημιά - 50 εκατ. ευρώ το πρόγραμμα για τον προανθικό παγετό
- Θανάσης Καββαδάς στη Βουλή: Σήμερα η πληρωμή των 7.726.101 ευρώ στους κτηνοτρόφους της Λέσβου για τα θανατωθέντα ζώα
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : Από τον αποκλεισμό στην πληρωμή: Πώς αποκαταστάθηκε η κατάφωρη αδικία εις βάρος των παραγωγών της Πέλλα










