Πανελλαδικές 2026: Επιτυχίες για τους μαθητές των Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις σηματοδότησαν την ολοκλήρωση μιας απαιτητικής διαδρομής για χιλιάδες υποψηφίους. Ανάμεσά τους, οι μαθητές των Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο κατέγραψαν σημαντικές επιτυχίες, εξασφαλίζοντας την εισαγωγή τους σε σχολές της προτίμησής τους.

Τα αποτελέσματα ανήκουν πρωτίστως στα ίδια τα παιδιά. Είναι η ανταμοιβή της επιμονής, της συνέπειας και της καθημερινής τους προσπάθειας. Δίπλα τους, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ταΦροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο, με τους εξαιρετικούς καθηγητές τους, με οργανωμένη και συστηματική προετοιμασία, εξατομικευμένη καθοδήγηση και συνεχή παρακολούθηση της προόδου τους. Καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία προετοιμασίας διαδραμάτισαν και οι 20 Πραγματικές Προσομοιώσεις Πανελλαδικών Εξετάσεων («Μικρές Πανελλαδικές») που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς, δίνοντας στους μαθητές πολύτιμη εμπειρία και αυτοπεποίθηση πριν από τις εξετάσεις.
Σε μια εποχή όπου η ποιότητα της εκπαίδευσης και το κόστος αποτελούν βασικές παραμέτρους για κάθε οικογένεια, τα Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο συνεχίζουν να επενδύουν στις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, διατηρώντας παράλληλα μια προσιτή πολιτική διδάκτρων. Έτσι, ολοένα και περισσότεροι μαθητές έχουν πρόσβαση σε ένα υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό περιβάλλον, ενώ οι γονείς μπορούν να κάνουν πράξη την πηγαία ευχή κάθε γονιού: να στηρίζει την πρόοδο του παιδιού του.
Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο, κάθε επιτυχία αποτελεί πρωτίστως επιτυχία των μαθητών. Και κάθε νέα χρονιά είναι μια νέα δέσμευση να συνεχίσουν να τους προσφέρουν όλα τα εφόδια για να διεκδικήσουν το μέλλον που ονειρεύονται.
Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο
Ελευθερίου Βενιζέλου 23
23310 20013
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Να στηριχτούν άμεσα με deminimis οι παραγωγοί δαμάσκηνων στην Πέλλα ζητά η Θεοδώρα Τζάκρη
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 20 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Είσαι Αγρότης; - Πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων με μόλις 40€
- ΚΕΟΣΟΕ: Απαιτείται ριζικός μετασχηματισμός του γερμανικού αμπελοοινικού τομέα που περνά τη βαθύτερη κρίση του μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
- ΠΟΓΕΔΥ: «Ταμείο Ανάκαμψης: Γιατί απαξιώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι ως Ελεγκτές – Επαληθευτές και ευνοούνται ιδιώτες με υψηλές αμοιβές;»










