Ο Σύλλογος μας στο τριήμερο συζητήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης για το Δημογραφικό!
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Στο τραπέζι συζητήθηκε το θέμα του δημογραφικού από ανθρώπους και επιστήμονες που ασχολούνται με το θέμα πολλά χρόνια.
Μια συζήτηση με μεγάλο ενδιαφέρον για τους πολίτες που έχουν αντιληφθεί το τεράστιο πρόβλημα της Ελλάδας.
Η αναγνώριση του κομβικού ρόλου των τρίτεκνων για την σταθεροποίηση και έπειτα επίλυση του δημογραφικού εμπεδώνεται από το σύνολο των θεσμικών φορέων με αργούς ρυθμούς. Το θετικό είναι πως κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό οφείλεται στην ανάδειξη του ζητήματος από τους συλλόγους μας.
Η στήριξη της τρίτεκνης οικογένειας χωρίς κανένα οικονομικό κριτήριο, η εξομοίωση της με την πολυτεκνικη ιδιότητα, αυτή την χρονική στιγμή, είναι κρίσιμης σημασίας προκειμένου να παρακινηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες να αποκτήσουν περισσότερα τέκνα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αντιδράσεις από τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο για την επιδότηση λιπασμάτων – «Εκτός ενίσχυσης αμπελουργοί και ελαιοπαραγωγοί της Σάμου»
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Πιπεριά
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 16 Φεβρουαρίου 2027 η δίκη του Γιώργου Ξυλούρη για "το δικαίωμα σιωπής" στην Εξεταστική
- 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2027 Προετοιμάσου σωστά και διεκδίκησε μία μόνιμη θέση στο Δημόσιο!
- Ανδριανός: Για πρώτη φορά πολυετής σχεδιασμός για την προμήθεια των υλικών δακοκτονίας για τριετή περίοδο










