Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα - Δείτε τις περιοχές (χάρτης) που θα πληγούν
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ο Μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook χάρτη με τις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
ΠΡΟΣΟΧΗ, την Παρασκευή και το Σάββατο στις κατά τόπους έντονες βροχές που αναμένεται να εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της Πελοποννησου, της βόρειας και ανατολικής Στερεάς, των Κυκλάδων και των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.
Στην Πελοπόννησο και τη Στερεα οι βροχοπτώσεις που θα σημειώνονται τουλάχιστον μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου ακόμα και σε σχετικά μεγάλα υψόμετρα δεν αποκλείεται να έχουν ως αποτέλεσμα το απότομο λιώσιμο του χιονιού και στη συνέχεια στην απότομη αύξηση της στάθμης χειμάρρων και ποταμών!
Mε εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τάσος Μπαρτζώκας: Η νέα φορολογική μεταρρύθμιση αποκαθιστά την ισότητα και ενισχύει την κοινωνική συνοχή. Οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γίνονται πράξη
- Πώς θα κάνετε τη διαφορά στην προπόνησή σας;
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Φυστικιά
- P J Condellis S.A. : Νέος Διευθυντής Πωλήσεων Επαγγελματικών Οχημάτων IVECO, ο Γιάννης Μπράβης
- ΠΟΓΕΔΥ: Απαράδεκτο ο πρώην Υπουργός του «φραπέ» να ψάχνει άλλοθι στους γεωτεχνικούς των Περιφερειών











