Το μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη για την Εθνική Επέτειο και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 έχει πάντα έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Συμβολίζει την ανάγκη της συλλογικότητας, της πατριωτικής ομοψυχίας και του κοινού αγώνα ως απαραίτητες προϋποθέσεις για να πετύχουμε στόχους και όραμα σε περιφερειακό η σε εθνικό επίπεδο.
Συμβολισμοί ιδιαίτερα επίκαιροι σήμερα, καθώς οι έλληνες περνούν δύσκολες στιγμές, η κοινωνία βρίσκεται σε κρίση και είναι αναγκαίο να σκεφτούμε ότι πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, να ξεφύγουμε από παθογένειες και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.
Παράλληλα όμως, η μεγάλη γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μας δίνει και μήνυμα ελπίδας για όσα έρχονται και όσα μπορούμε να καταφέρουμε μέσα από την πίστη και την αναζήτηση της θείας ευλογίας.
Είμαστε περήφανοι για την Ελλάδα και για την Πίστη μας.
Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία και προκοπή για όλο τον κόσμο.
Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Ημαθίας
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τιμές δεκαετίας του 90' και παραμορφωτική ασθένεια οδηγούν σε απόγνωση τους ροδακινοπαραγωγούς (Βίντεο)
- ΥΠΕΘΟΟ-ΑΑΔΕ: Νέα ρύθμιση οφειλών για τους πληγέντες του "Daniel" – έως 30/9 η υποβολή αιτήσεων
- Άνοιξε η επιλογή αντικειμένου για το VoucherΑνέργων 2000€: Οδηγίες επιλογής
- ΠΕΓΔΥ: Να προχωρήσουν άμεσα στην επιλογή των προϊσταμένων οργανικών μονάδων
- Η αλήθεια για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων-Απάντηση του ΥΠΑΑΤ στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας