Μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με αφορμή την Επέτειο Εξέγερσης του Πολυτεχνείου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
«Το Πολυτεχνείο αποτελεί ένα σύμβολο ενότητας και αγώνα κατά εκείνων που τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις αξίες, τις ιδέες και τα ιδανικά, του ελληνικού λαού.
Η Επέτειος της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αποτελεί μια Επέτειο Μνήμης όσων αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν στον βωμό της Δημοκρατίας.
Στεκόμαστε μπροστά σε τέτοιους αγώνες με υπερηφάνεια και θαυμασμό. Είναι χρέος μας να υπερασπιζόμαστε διαχρονικά την Δημοκρατία και το πανανθρώπινο ιδανικό της ελευθερίας.
Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να συμβάλουμε προκειμένου να δοθεί μία σημαντική ώθηση στην εθνική μας ανάπτυξη.
Η ιστορική μνήμη, η γνώση του παρελθόντος και της ιστορίας μας, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουμε ως λαός μπροστά».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σπορόφυτα, Τριανταφυλλιές, αρωματικά φυτά και ο,τι χρειάζεται ο κήπος σου! (2026)
- ΑΑΔΕ: Πληρωμή 202 εκ. ευρώ για 294.000 αγροτεμάχια κατόπιν ελέγχων | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- ΥΠΑΑΤ: Καμία χαλάρωση στην εφαρμογή των μέτρων για την ευλογιά και τον αφθώδη πυρετό ενόψει Πάσχα
- Champions League: Από πέντε έως επτά οι ομάδες της Premier League
- Απαγόρευση Αλιείας στα εσωτερικά ύδατα της Π.Ε. Ημαθίας για το Έτος 2026











