Κυνηγός στην Πέλλα πυροβόλησε και τραυμάτισε κατά λάθος φίλο του
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία για έναν εικοσιεξάχρονο το κυνήγι αγριογούρουνων στην Αλμωπία Πέλλας, όταν σαρανταεπτάχρονος φίλος του πυροβόλησε και κατά λάθος ένα από τα σκάγια τον χτύπησε στο λαιμό, με συνέπεια να τον τραυματίσει, ευτυχώς ελαφρά.
Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στην περιοχή Θεοδωράκι, στους πρόποδες του όρους Πάικου, όπου έκανε εξόρμηση παρέα 15 κυνηγών.
Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας και είναι καλά στην υγεία του. Από την αστυνομία σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του κυνηγού που τραυμάτισε τον εικοσιεξάχρονο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αθωώθηκε κτηνοτρόφος από τα Ζωνιανά για παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας και τον νέο Τομέα ΕΚΑΒ Αλεξάνδρειας – Μία ακόμη διεκδίκηση που έγινε πράξη
- Μ. Σχοινάς: «Σημαντική συμφωνία για τη νέα ΚΑΠ 2028–2034 – Διατηρούνται τα βασικά εργαλεία εισοδηματικής στήριξης των αγροτών»
- Νίκος Κουτσογιάννης στην TV100: Ευρήματα διεθνούς ενδιαφέροντος στo Αρχαίο Γυμνάσιο της Μίεζας
- 109 εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ τον Νοέμβριο για αναζήτηση εργασίας και επιχειρηματικότητα










