Ποιες οι αλλαγές για το Δίπλωμα Οδήγησης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Εξεταστής και εξεταζόμενος δεν θα έχουν καμία επαφή. Θα βρίσκονται μάλιστα σε διαφορετικές πόλεις.
Όπως είπε μάλιστα ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Ν. Μαυραγάνης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” οι εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών από τη Χαλκίδα για παράδειγμα θα γίνονται από εξεταστές της Δράμας, χωρίς να υπάρχει μετακίνηση υποψηφίων ή εξεταστών, καθώς όλα θα γίνονται ηλεκτρονικά.
Στα αυτοκίνητα των σχολών οδήγησης θα εγκατασταθούν κάμερες, μικρόφωνα και μεγάφωνα έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της εξέτασης ο εξεταστής να βλέπει μέσω διαδικτύου τον εξεταζόμενο και τον τρόπο που οδηγεί και να δίνει εντολές.
Όπως μάλιστα τόνισε ο υφυπουργός Μεταφορών για να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρχει το παραδοσιακό «λάδωμα» εξεταστών, εξεταστής και εξεταζόμενος δεν θα έχουν καμία φυσική επαφή, ενώ για κάθε εξέταση οι εξεταστές θα προκύπτουν μετά από κλήρωση και θα αλλάζουν κάθε ημέρα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταβολή 54,3 εκατομμύριων ευρώ σε 42.522 δικαιούχους για ζωοτροφές και ζημιές από Daniel (φερτά υλικά)
- Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη
- Ελαιοκαλλιέργεια: Διενέργεια 5ου Γενικού και 1ου Μερικού (50%) Δολωματικού Ψεκασμού στους Δήμους Τεμπών και Ελασσόνας
- Υπόθεση παράνομων επιδοτήσεων ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες - 13 προφυλακίσεις
- ΠΟΓΕΔΥ: «Πόλεμος χωρίς στρατιώτες και όπλα…. »











