Μίλησε η Ελληνική ψυχή 500.000 Μακεδόνων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
“Βούλιαξε” η Θεσσαλονίκη, με την παρουσία 500.000 χιλιάδων ΕΛΛΗΝΩΝ, αριθμός πάρα πολύ μεγάλος αν αναλογιστούμε τη βουβαμάρα της πλειοψηφίας των ΜΜΕ και ότι διοργανώθηκε από απλούς πολίτες.
Μόνο το 4E, TV ΒΕΡΓΙΝΑ, TV100 κάλυψαν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση (Το Ε έδειξε εικόνες).
Παρουσία ελλήνων από όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας αλλά και πολλούς που ήρθαν από το εξωτερικό δείχνοντας την αγάπη τους για τη Μακεδονία, την αγάπη τους για την Ελλάδα.
Απουσίες, μέσα από τις οποίες, ο Ελληνικός λαός είδε τα πρόσωπα τους αφού οι μάσκες έπεσαν και αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ότι τα κάστρα γκρεμίζονται από μέσα.
Απουσίες άκουσον άκουσον Ελληνικέ λαέ
Του Πρωθυπουργού της χώρας,
των υπουργών,
των περισσοτέρων βουλευτών,
προέδρων των κομμάτων της αντιπολίτευσης ,
Δημάρχων και μάλιστα Μακεδόνων,
και τέλος της Εκκλησίας που αποφάσισε σε ένα τόσο σημαντικό Εθνικό ζήτημα να απέχει (Πλην κάποιων που έδωσαν το παρών αν και κάποιοι από αυτούς πρόλαβαν να κάνουν τη ζημιά τους).
Ντροπή και μόνο ντροπή,
Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι Ελληνική
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επεισόδια, συλλήψεις και τραυματισμοί στα μπλόκα των αγροτών - Κλειστές η ΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης στη Νίκαια Λάρισας και η Ε65
- Παρουσίαση παραδοσιακών προϊόντων αύριο 18:00 στο χορό της Λέσχης Αξιωματικών Βέροιας!
- Τη στήριξη των αγροτών στο μπλόκο της Κουλούρας ζητά η ΕΝΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Beyond the bike: H Honda αναπτύσσει πρωτοβουλίες για εναλλακτικά υλικά βασισμένα σε βιολογική μηχανική και ανακύκλωση
- Τζάκρη: «Οι καθυστερημένες και κουτσουρεμένες αγροτικές επιδοτήσεις, ένα ακόμη Βατερλώ του επιτελικού κράτους»











