Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διαδήλωση κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η διαδήλωση -ύστερα από διαδικτυακό κάλεσμα- που διοργανώθηκε, χθες το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη για τη μη χρήση μάσκας στα σχολεία.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς, έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Η έρευνα, την οποία καλείται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. στρέφεται κατά των διοργανωτών της κινητοποίησης.
Ανάμεσα στα αδικήματα που θα ερευνηθούν είναι αυτό της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: Οδηγίες για την Ασφάλεια των Τροφίμων στο Πασχαλινό Τραπέζι
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Ελιά | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Πλημμύρισαν καλλιέργειες στον Δήμο Φαρκαδόνας | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Στη Θεσσαλονίκη η τέταρτη συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου FISSH για τη βιωσιμότητα των ΜμΕ της Βιομηχανίας Τροφίμων
- Παράταση προθεσμίας υποβολής συμμετοχών & νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης “TASTE TERRA MACEDONIA IN ATHENS”











