Αναβολή Έναρξης Λειτουργίας Σχολείων στην Πέλλα - Επικοινωνία Λάκη Βασιλειάδη με Νίκη Κεραμέως
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πριν λίγο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη ΔΕΘ ότι τα σχολεία στην Πέλλα δεν θα ανοίξουν αύριο.

Σε άμεση επικοινωνία του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκη Βασιλειάδη, η Υπουργός Παιδείας κ. Ν. Κεραμέως, του ανακοίνωσε ότι μετά από εισήγηση της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων, αναβάλλεται η έναρξη της σχολικής χρονιάς στην Πέλλα, για 3 ημέρες.
Μετά το πέρας του τριημέρου, θα επανεξεταστούν τα επιδημιολογικά στοιχεία και θα ληφθούν νέες αποφάσεις. Ο Βουλευτής βρισκόταν και βρίσκεται σε διαρκή επαφή με όλους τους αρμόδιους Υπουργούς και υπηρεσιακούς φορείς, ώστε η δοκιμασία αυτή που περνάει η Πέλλα να αντιμετωπιστεί με συντονισμό και άμεσες, αποτελεσματικές ενέργειες.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 17 Νοεμβρίου έως 21 Νοεμβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια των εκθέσεων PHILOXENIA-HOTELIA και Food & Drinks 2025 by Detrop στη Θεσσαλονίκη
- Αγροτικά νέα - ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 14 οι προφυλακίσεις για εγκληματική οργάνωση - Στους 40 οι κατηγορούμενοι
- Ανακοίνωση της ΠΚΜ για την έναρξη του προγράμματος ενεργητικής επιτήρησης της λύσσας
- Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Forum PortAbility Βόλου











