Παράταση της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Το Υπουργείο Οικονομικών, με στόχο να διευκολύνει την ένταξη των επιχειρήσεων στον 5ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, παρατείνει την προθεσμία για την υποβολή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως την προσεχή Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021.
Παράλληλα, σε περίπτωση λαθών, δίνεται η δυνατότητα διόρθωσης των στοιχείων που υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα “myBusinessSupport” (www.aade.gr/mybusinesssupport) για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, έως τις 19 Ιανουαρίου 2021.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), μέχρι σήμερα, 611.524 επιχειρήσεις έχουν υποβάλει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση της χρηματοδοτικής ενίσχυσης.
Η εκταμίευση των κονδυλίων προς τους δικαιούχους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 5 θα ξεκινήσει τη μεθεπόμενη εβδομάδα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε δράσεις τουριστικής προβολής σε Δανία και Ολλανδία
- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΟΕΠΕΛ | ΜΑΥΡΟΣ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΣ - ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2025/26
- Συνάντηση Λάζαρου Τσαβδαρίδη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την περαιτέρω ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών στον Δήμο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας
- 80% των ατυχημάτων συμβαίνουν στο σπίτι: Εφοδιαστείτε με γνώσεις πρώτων βοηθειών για την ασφάλεια της οικογένειάς σας
- Με επιτυχία στέφτηκε η εσπερίδα της Περιφέρειας Κρήτης για την «Ευλογιά του Προβάτου» στον Πύργο Αρχανών – Αστερουσίων











