Επιστρεπτέες Προκαταβολές: Ποιες επιχειρήσεις δεν θα επιστρέψουν το 30% και ποιες το 50%
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Νέα δέσμη μέτρων ανακοίνωσε το οικονομικό επιτελείο για τη στήριξη επιχειρήσεων, εργαζομένων και ελεύθερων επαγγελματιών. Ως προς την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 1,2 και 3, ανακοινώθηκε ότι βελτιώνονται οι όροι. Το μη επιστρεπτέο μέρος της ενίσχυσης θα καθορισθεί βάσει κριτηρίων της απώλειας τζίρου των επιχειρήσεων στο α’ τρίμηνο του 2020. Η απαλλαγή φτάνει έως το 50%.
Στο πλαίσιο αυτό για όσες επιχειρήσεις είχαν το 2020 μείωση τζίρου τουλάχιστον 15% δεν επιστρέφεται το 30%. Όσες είχαν μείωση τζίρου τουλάχιστον 30% δεν επιστρέφεται το 50%. Όσες νέες επιχειρήσεις έκαναν έναρξη δεν επιστρέφεται το 50% ανεξαρτήτου τζίρου του 2020. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας.
Πηγή:enikonomia.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πληρωμή εκκρεμοτήτων ενισχύσεων έτους 2016 από ΑΑΔΕ - Αφορά Βασική & Πράσινη ενίσχυση και νέους γεωργούς
- Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Βιολογικών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας
- Τελετή παράδοσης – παραλαβής στο ΥΠΑΑΤ με την ανάληψη καθηκόντων της νέας πολιτικής ηγεσίας
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 6 έως 9 Απριλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Κοζάνη: Έλεγχος της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής μετά από δημοσιεύματα για νεκρά πρόβατα











