Aπ. Βεσυρόπουλος : Προς ολοκλήρωση η δημοπράτηση της μελέτης του αρδευτικού έργου «Βεργίνα – Μελίκη – Κυψέλη - Αιγίνιο»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Ένα σημαντικό έργο για την Ημαθία, μπαίνει στη πρώτη φάση υλοποίησης του.
Πρόκειται για την κατασκευή δικτύου άρδευσης στις περιοχές Βεργίνα – Μελίκη –Κυψέλη - Αιγίνιο που θα δώσει νέα ώθηση στην αγροτική οικονομία και στην παραγωγή, αφού θα καλύψει τις αρδευτικές ανάγκες περίπου 35.000 στρεμμάτων.
Ο κ. Βεσυρόπουλος, σε συνέχεια συντονισμένων προσπαθειών του, είχε υποβάλει αίτημα για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου στον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή, χαρακτηρίζοντας το ως έργο κορυφαίας προτεραιότητας.
Η εξέλιξη είναι θετική αφού ολοκληρώνονται τα τεύχη του διαγωνισμού και το επόμενο διάστημα θα γίνει η δημοπράτηση της μελέτης.
Σε δήλωση του, ο κ. Βεσυρόπουλος αναφέρει:
«Είμαστε εδώ για να διεκδικούμε και να προωθούμε λύσεις και έργα που συνδέονται με την ανάπτυξη και την προοπτική της Ημαθίας. Το μεγάλο αυτό εγγειοβελτιωτικό έργο θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση στην αγροτική οικονομία της περιοχής, θα ενισχύσει την παραγωγή και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να αυξηθεί το εισόδημα των αγροτών. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο υποδομής για την κατασκευή του οποίου γίνεται ήδη το πρώτο μεγάλο βήμα».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Το νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Κ. Γιουτίκας
- Με επιτυχία η διήμερη περιήγηση και έκθεση 40 κλασικών αυτοκινήτων στη Νάουσα
- Περιοδεία Μ. Σχοινά στην Πιερία: «Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να παράγει λιγότερο» - Συνάντηση με αγρότες της περιοχής
- Κυκλοφορούν από σήμερα τα εισιτήρια των ματς με Ολλανδία και Γερμανία
- Ανδριανός: Η επιστημονική γνώση βασικό εργαλείο για την ενίσχυση της προστιθέμενης αξίας και της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού ελαιολάδου










