Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του ΟΠΕΚΑ για την καταβολή του επιδόματος παιδιού B΄ διμήνου 2018
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Τη χρηματοδότηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την καταβολή επιδόματος παιδιού ενέκρινε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, η οποία δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια», εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 180 εκατ. ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού B΄ διμήνου 2018, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ενημέρωση για την αλλαγή ημερομηνιών του συνεδρίου «Ελαιοκομικός Τομέας: Προβλήματα και Προοπτικές»
- Συνελήφθη 37χρονος: Είχε κάνει το σπίτι του «θερμοκήπιο» με δενδρύλλια κάνναβης
- Επαναλειτουργία απολυμαντικών σταθμών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αποτροπή του κινδύνου της διασποράς του ιού της ευλογιάς
- Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για μετακλήσεις εποχικών εργαζομένων από την Αίγυπτο
- Υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων: 98,2% των δειγμάτων Δεκεμβρίου 2025 εντός ορίων











