Ουκρανία-εξαγωγή σιτηρών : Αύριο είναι προγραμματισμένες οι συνομιλίες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Οι συνομιλίες για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών και που επιτρέπει την ασφαλή εξαγωγή ουκρανικών σιτηρών από λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας είναι προγραμματισμένες για αύριο, Τετάρτη, με τη συμμετοχών όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Ουκρανίας.
«Οι συνομιλίες είναι προγραμματισμένες για αύριο. Όλες οι πλευρές...ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν αποτελέσματα», δήλωσε στο Reuters η πηγή, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.
Η Ρωσία, που εισέβαλε στην Ουκρανία πέρυσι τον Φεβρουάριο, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα επιτρέψει η συμφωνία που επιτεύχθηκε πέρυσι τον Ιούλιο να συνεχίσει να εφαρμόζεται πέραν της 18ης Μαΐου καθώς δεν έχει ικανοποιηθεί σειρά αιτημάτων για τη διευκόλυνση των δικών της εξαγωγών σιτηρών και λιπασμάτων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τα ΚΑΠΗ Βέροιας ταξίδεψαν στην ιστορία: Επίσκεψη στην Εβραϊκή Συνοικία "Μπαρμπούτα"
- Λάκης Βασιλειάδης: Οριστική λύση για τους αμβυκούχους
- ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ & ΑΚΜΗ: Δεύτερη σειρά αποφοίτων του προγράμματος Μηχανικών Επαγγελματικών Οχημάτων-Μηχανημάτων Έργου & Μηχανών Θαλάσσης
- Easy Education Θέση Εργασίας: Καθηγητής/Καθηγήτρια Ιταλικών
- Τσιάρας στο Συνέδριο του Economist: «Η βιωσιμότητα στη γεωργία είναι το νέο κοινωνικό συμβόλαιο»