ΥΠΟΙΚ: Δεν θα δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη ρύθμιση οφειλών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
-
Δίνεται η δυνατότητα στους οφειλέτες που είχαν ενταχθεί στις φορολογικές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις των 120 ή 72 δόσεων και τις έχασαν μέχρι την 1η Φεβρουαρίου του 2023, να τις αναβιώσουν, καταβάλλοντας έως τις 31 Ιουλίου δύο μηνιαίες δόσεις.
-
Παρέχεται η δυνατότητα ρύθμισης οφειλών για τους φορολογούμενους που ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, αλλά απέκτησαν ληξιπρόθεσμες οφειλές λόγω της ενεργειακής κρίσης. Συγκεκριμένα, οι οφειλές που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες μετά την 1η Νοεμβρίου 2021 και έως την 1η Φεβρουαρίου 2023, ρυθμίζονται σε έως και 72 δόσεις με την προϋπόθεση ότι ο οφειλέτης κατά την 1η.11.2021 δεν είχε λοιπές ληξιπρόθεσμες οφειλές ή αν είχε, ήταν τακτοποιημένες.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μαρτυρία παραγωγού: Δες ψεκασμό σε χωράφι με την Νο1 φτερωτή! (Βίντεο 2026)
- Τρίτο κύκλωμα με παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ - Επιχείρηση «Θερισμός» σε Κοζάνη και Αγρίνιο
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Καρασμάνης: Χρηματοδότηση ύψους 45.000 ευρώ εγκρίθηκε για την άμεση επισκευή της γεώτρησης στην ορεινή κοινότητα Θοδωρακίου
- ΥΠΑΑΤ: Καθιερώνεται το Ετήσιο Βραβείο Βιώσιμης Αλιείας – Πρώτη βράβευση στο «Αμοργόραμα»










