Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί η τέταρτη δόση
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Η τέταρτη δόση για το επίδομα παιδιού που αντιστοιχεί στους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα καταβληθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, στις 25- 27 Σεπτεμβρίου.
Αφορά σε όσους έχουν υποβάλλει δήλωση Α21 και έχουν εκκαθαρισμένη φετινή φορολογική δήλωση μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2018.
Στις 7 Αυγούστου καταβλήθηκαν από τον ΟΠΕΚΑ, τα αναδρομικά ποσά επιδομάτων παιδιού του 2017 και παλαιότερων ετών για αιτήσεις που εκκρεμούσαν και ελέγχθηκαν. Καταβλήθηκαν συνολικά 2,61 εκατ. ευρώ σε 4.297 δικαιούχους.
Πηγή:enikonomia.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Να στηριχτούν άμεσα με deminimis οι παραγωγοί δαμάσκηνων στην Πέλλα ζητά η Θεοδώρα Τζάκρη
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 20 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Είσαι Αγρότης; - Πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων με μόλις 40€
- ΚΕΟΣΟΕ: Απαιτείται ριζικός μετασχηματισμός του γερμανικού αμπελοοινικού τομέα που περνά τη βαθύτερη κρίση του μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
- ΠΟΓΕΔΥ: «Ταμείο Ανάκαμψης: Γιατί απαξιώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι ως Ελεγκτές – Επαληθευτές και ευνοούνται ιδιώτες με υψηλές αμοιβές;»










