Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου το «Καλάθι των Χριστουγέννων»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Η πρωτοβουλία «Καλάθι του νοικοκυριού» επεκτείνεται για την προσεχή εορταστική περίοδο με το «Καλάθι των Χριστουγέννων», που περιλαμβάνει 6 επιπρόσθετες κατηγορίες προϊόντων που είναι απαραίτητα για το τραπέζι των εορτών.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης, στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» μπαίνει το αρνί, το κατσίκι και η γαλοπούλα, καθώς και το τσουρέκι, η βασιλόπιτα και η σοκολάτα.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Οι τιμές στα προϊόντα του καλαθιού αναμένεται να είναι από τις καλύτερες της αγοράς και -στις περισσότερες περιπτώσεις- σε τιμές ίδιες ή χαμηλότερες από τις περσινές».
Το «Καλάθι των Χριστουγέννων» ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται στις 3 Ιανουαρίου 2025.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Νέα απευθείας ανάθεση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο ΥΠΑΑΤ – Η «κατεπείγουσα ανάγκη» δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη διοικητική πρακτική
- Ολοκλήρωση πρώτου κύκλου έκδοσης εγγυητικών επιστολών για έργα αποθήκευσης ενέργειας πελατών της ΤΕΧΝΟΒΟΛΤ Α.Ε.
- Γιορτή ροδάκινου στο Διαβατό Ημαθίας - Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση και τον πρωτογενή τομέα
- Opta: Η ελληνική Super League 27o πιο ισχυρό πρωτάθλημα στον κόσμο
- Νέο ΟΠΣ e-ΕΦΚΑ: Σε παραγωγική λειτουργία το υποσύστημα ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κ.Ε.Α.Ο. από 10 Αυγούστου 2026










