Αλλαγές στο σύστημα των τελών κυκλοφορίας προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Αλλαγές στο σύστημα των τελών κυκλοφορίας προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Όπως έχω πει και στο παρελθόν το σύστημα των τελών κυκλοφορίας χρήζει βελτιώσεων" είπε ο κ. Σταϊκούρας και εξήγησε ότι "πρέπει να ενσωματωθούν οι απαιτήσεις της νέας ευρωπαϊκής νομοθεσίας αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων και πρέπει να γίνει και δικαιότερο το σύστημα για τους κατόχους αυτοκινήτων λαμβάνοντας υπόψη διάφορα κριτήρια".
"Κάθε αλλαγή θα κινείται προς την κατεύθυνση δικαιότερης κατανομής της επιβάρυνσης στους κατόχους αυτοκινήτων αλλά κι ενός στόχου για την ανανέωση του παλιού στόλου αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στη χώρα μας. Επιδιώκουμε σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις μας να είναι αποτέλεσμα σωστής αξιολόγησης της υφιστάμενης κατάστασης και ορθής εκτίμησης των επιπτώσεων των όποιων αλλαγών", τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.
Πηγή:enikonomia.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εσπερίδα για την Αμπελουργία οργανώνει το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στις Αρχάνες
- Δενδρύλλια Ροδακινιάς σε Puebla de Soto! Υποκείμενο με Ανθεκτικότητα και Απόδοση (2026)
- Συνοπτική έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της G. SAMARAS
- Εννέα νέες Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για τα άτομα με αναπηρία δημιουργεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- ΚΕΟΣΟΕ: Τα μπλόκα θα φύγουν … αλλά θα ξανάρθουν αν δεν υπάρξει στρατηγική για τα προϊόντα











