Ξεκινά η καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων και τα επιδόματα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα καταβληθεί το Δώρο Χριστουγέννων για το 2019 από τον ΟΑΕΔ.
Από σήμερα, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, θα αρχίσει να καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2019 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
Σημειώνεται ότι οι πιστώσεις των επιδομάτων θα γίνουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτούμενων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, καθώς και των μακροχρονίως ανέργων (μέσα στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί) εξακολουθεί να ισχύει.
Πηγή:aftodioikisi.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΚΕΟΣΟΕ: Ο φορέας των οικογενειακών εκμεταλλεύσεων στη Γαλλία θέλει να καταργηθεί η ΚΟΑ οίνου και να θεσπισθεί ενίσχυση ανά εκτάριο αμπελώνα
- Π.Ε. Χανίων: Λήξη προγράμματος δακοκτονίας
- Η Θεσσαλία στο ευρωπαϊκό έργο AGRINEXT για τις δεξιότητες και τη γεωργία του μέλλοντος
- Θανάσης Καββαδάς 73 εκατ. ευρώ αποζημιώσεις σε κτηνοτρόφους και λειτουργικές δαπάνες Περιφερειών για την αντιμετώπιση των επιζωοτιών
- Τσαβδαρίδης από το 27ο Συνέδριο Ψυκτικών: «Σταθερά δίπλα στον συνεπή επαγγελματία – Αδιαπραγμάτευτη η πάταξη του αθέμιτου ανταγωνισμού»










