Επίδομα 1.000 ευρώ μέχρι τις 10 Ιανουαρίου - Ποιους αφορά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Δόθηκε παράταση στις αιτήσεις για το Φοιτητικό επίδομα (ΙΚΥ) λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων και των ερωτημάτων που έθεσαν ο υποψήφιοι σχετικά με τη δυνατότητα υποβολής αίτησης.
Ο λόγος για το Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 ύψους 1.000 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΙΚΥ:
α) να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας ή και
β) να προβούν στη διόρθωση στοιχείων της ήδη υποβληθείσας αιτήσεως τους (οδηγίες για τη διαδικασία άρσης οριστικοποίησης της υποβληθείσας αιτήσεως και υποβολής νέας αιτήσεως βλ.κεφ.12.1 του Εγχειριδίου χρήσης πληροφοριακού συστήματος αιτήσεων για το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες).
Πηγή:aftodioikisi.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Καθηγητής Δενδροκομίας Παν. Θεσσαλίας Γ. Νάνος για παραμορφωμένα ροδάκινα και καλλιέργεια Ιπποφαούς (Βίντεο)
- Ο ΥφΑΑΤ, Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια της 28ης Έκθεσης Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο
- Πιο κερδοφόρο από ποτέ? Νέες ποικιλίες με προοπτικές στο Βερίκοκο!
- Ποδόσφαιρο: Βελτιωμένη και πειστική η ΑΕΚ, 4-1 την Μπέρσχοτ
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη φιστικιά | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR