Επίσκεψη του Βουλευτή Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης κ. Κοτίδη Βασιλείου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Ο Βουλευτής Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης Κοτίδης Βασίλης επισκέφτηκε το Σάββατο 11 Οκτωβρίου τη Λαϊκή Αγορά της Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια τα εμπορικά καταστήματα της πόλης με σκοπό να ακούσει με προσοχή τα προβλήματα των παραγωγών, του εμπορικού κόσμου αλλά και των πολιτών.

Έγινε μια εποικοδομητική και ανθρώπινη επαφή με επαγγελματίες της περιοχής και με πολίτες της Αλεξάνδρειας κατά την οποία ετέθησαν πλήθος ζητημάτων που τους απασχολούν στην καθημερινότητα τους και σχετίζονται με την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, την υψηλή φορολογία, τα προβλήματα στην αγροτική παραγωγή και την υφιστάμενη ανάγκη για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και ιδιαιτέρως των μικρομεσαίων επαγγελματιών.

Τονίστηκε η ανάγκη να κατευθύνει η Πολιτεία τις προσπάθειες της στην αρωγή των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την οικονομική πολιτική σε μια δύσκολη συγκυρία για τα νοικοκυριά.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την αποζημίωση των καλλιεργητών στον κάμπο της Λαψίστας
- ΕΕΚΕ: Χωροταξική oργάνωση για την ελληνική θαλάσσια υδατοκαλλιέργεια
- Η Αγορά της Βέροιας γιορτάζει. Συναυλία με το συγκρότημα & ΜΟΥΖΙΚΑΝΟΙ & απόψε στο κέντρο της πόλης
- Το Επιμελητήριο Ημαθίας στο Βουκουρέστι: Νέες επιχειρηματικές συνεργασίες και ισχυρό B2B αποτύπωμα
- Ημερίδα για νέες ποικιλίες ρυζιού και μείωση κόστους καλλιέργειας διοργανώνει η ΕΔΟΡΕΛ











