Γάλλος δημοσιογράφος στη Βέροια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τουρισμός
Τον αρχισυντάκτη του κορυφαίου ταξιδιωτικού portal της Γαλλίας Routard.com, Jean-Philippe Damiani, ενός ηλεκτρονικού περιοδικού με πολύ μεγάλη καθημερινή επισκεψιμότητα και αναγνωσιμότητα στη Γαλλία (7.2 million UVM), είχε την ευκαιρία να ξεναγήσει στη Βέροια ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βασίλης Λυκοστράτης, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019.
Η επίσκεψη του δημοσιογράφου πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Περιφερειακού Γραφείου Σ.Ε.Τ.Ε. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Marketing Greece. Το road trip του δημοσιογράφου έγινε στα πλαίσια επιμέλειας ταξιδιωτικού αφιερώματος στην Κεντρική Μακεδονία για τη γαλλική αγορά.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας για την εξαιρετική συνεργασία στην άψογη φιλοξενία του επισκέπτη μας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Είσαι Αγρότης; -Πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων με μόλις 40€
- Στη Λέσβο ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Καββαδάς – Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη, όλα τα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό
- Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
- Τάσος Μπαρτζώκας: Ορισμός νέων μελών στη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Ροδακινιά | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR











